Skip to content

Σχετικά με την Faitakis Group

Η επιχείρηση Faitakis Group ιδρύθηκε το 1996, με κύριο αντικείμενο την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, προμήθεια και εγκατάσταση όλων των ηλεκτρονικών εξοπλισμών.

Είμαστε μια εταιρεία λογισμικού και τεχνολογίας που αναπτύσσει λύσεις, μελετά, εισαγάγει, προμηθεύει, εγκαθιστά με άρτια τεχνική υποστήριξη συστήματα υψηλής τεχνολογίας.

Με έδρα τον νομό Λασιθίου, ειδικευόμαστε σε λύσεις Internet of Things (IoT), Smart Buildings, Smart Cities και Smart Grid. Επιτρέπουμε στις επιχειρήσεις, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους ενοίκους να κατανοούν καλύτερα και να ελέγχουν τις εγκαταστάσεις τους, να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις ιδανικές για τους ίδιους και τον πλανήτη βελτιώνοντας την ευημερία και την άνεσή τους.

Συμβουλεύουμε και στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, οδηγώντας στην ανάπτυξη συνδεδεμένων συσκευών σε βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές. Η ομάδα μας περιλαμβάνει έμπειρους μηχανικούς, νέους καινοτόμους και εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων για την παροχή πρωτοποριακών λύσεων αυτοματισμού κτιρίων που φέρνουν αξία απευθείας στην εταιρεία σας.

Ενισχύοντας τη συνεργασία με ερευνητές παγκόσμιας κλάσης, ευδοκιμούμε στην αιχμή των τεχνολογιών IoT από τη διαχείριση ενέργειας, μέσω των έξυπνων κτιρίων, στα παγκόσμια συστήματα. Περιτριγυρισμένη από παγκόσμιες εταιρίες, η Faitakis Group παραμένει στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης του IoT.

0 +
Χρόνια εμπειρίας
0 +
Ικανοποιημένοι πελάτες
0 +
Έξυπνα δωμάτια
0 +
Συνεργάτες

Οι Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχουμε ενισχύουν τους δεσμούς μας με τους συνεργάτες μας.

Η Faitakis Group μελετά τις ανάγκες κάθε εφαρμογής, σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις υποστηρίζοντάς τις έπειτα την υλοποίηση. Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη και παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις ασφαλείας. Η επιλογή των καλύτερων εταιριών από όλο τον πλανήτη, η πλήρης γκάμα υλικών, η μακροχρόνια εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και η συνεχής έρευνα και ενημέρωση διασφαλίζουν την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε οποιοδήποτε κτίριο.

Στην Faitakis Group αφιερώνουμε χρόνο στο σχεδιασμό και την προετοιμασία των λύσεων που προτείνουμε, παρέχουμε και υποστηρίζουμε. Έτσι επιτυγχάνουνε την υψηλή ποιότητα που έχουμε οραματιστεί και τους μακροχρόνιους δεσμούς με τους συνεργάτες μας.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Triax
Ikusi

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το δικό σας project;